Aprinde lumina si alunga frica!

by - sâmbătă, martie 28, 2020

Via Elena Cimpoesu
De ce crezi ca anume acum catre aceasta coronita ni se atrage atata atentie cand in lume mor anual sute de mii de gripa [sau de complicatiile tratamentului alopat], fara sa mai amintim de cele cateva milioane de oameni care mor de foame anual? Nimeni nu ne-a atras atata atentia in aceasta directie. Cui si de ce ii trebuie aceasta panica? Inainte, in situatii similare, nu se inchideau granite si nu se oprea productia.

Si acum iti propun sa analizezi si o alta portie de informatie. In primul rand incearca sa-ti amintesti in ce masura ai fost afectat personal, direct si grav de crize? Ai pierdut personal sau apropiatii tai? Ai ajuns cu adevarat in starea de disperare despre care ai fost avertizat de marii „previzionari” prin tembelizor?

Dar legat de virusurile despre care tot suntem avertizati si speriati practic in fiecare an? Tu personal, cunosti macar pe cineva care a suferit grav, si accentuez, sa fi suferit grav si serios din cauza gripei aviare, porcine, ebola, zika sau sars? Intelegi incotro bat? In momentul in care te-ai lasat cuprins de FRICA, devii instant vulnerabil. Nu e nici macar necesar sa fii direct afectat, este suficient sa intri in panica, in FRICA si sa te conectezi astfel la campul energetic comun imbibat cu frici si panica. Astfel, esti atras imediat si scufundat pana la nivelul la care toate imaginile, grozaviile si nenorocirile transmise prin tembelizor devin realitatea ta obiectiva.

Divide si stapaneste – principiu care functioneaza fara indoiala dintodeauna in piramida de control a sistemului actual deja de mii de ani.

Coronita joaca acum acelasi rol. El divide oamenii si ii separa. Seamana paranoia si obliga pe fiecare sa se distanteze unul de altul, pentru ca nu-i asa, oricare poate fi „infectat”?
Acesta este un „virus al constiintei” sau unul din tipurile de „virusuri mentale”. Virusurile mentale te infecteaza cu ganduri negative – totul este rau, totul e periculos, totul se prabuseste si nu exista nici un sens... si asa mai departe. In esenta, se lucreaza acum la rautate, cautarea si identificarea dusmanilor si manifestarea urii in directia lor. Ego-ul se incarca prin programe de ura, neincredere, frica si dogme. O setare, un program repetat de multe multe ori devine la un moment dat o realitate obiectiva, iar noua identitate capatata se transmite mai departe altuia – ca pe o stafeta.

Din acest motiv, tot mai multi in ultima perioada si-au inrautatit starea de sanatate, au insomnii, apatie, depresie si chiar ganduri de suicid. Da, ati citit bine – tocmai din cauza campului energetic supra-incarcat acum cu frica si spaima sunt influentati toti restul, conform principiului – unde e o „slabiciune”, acolo se si rupe.


Trei piloni principali ai lumii noastre sunt: relatiile, sanatatea si stabilitatea financiara. In legatura cu ele oamenii isi fac cele mai mari griji. Tocmai din aceasta cauza – cele trei principale „virusuri mentale” de manipulare sunt – frica de saracie, frica de boala si frica de singuratate. Anume in aceste slabiciuni va lovi sistemul de control in incercarea de a impiedica evolutia constiintei.

Despre ce evolutie a constiintei este vorba ? Ganditi-va un pic incotro ne indreptam acum cu toata tehnologia, razboaiele si psihologia de consum actuala? Urmariti clima, natura, oamenii... si toate evenimentele din ultimii ani. Oare nu este evident ca orice cataclism nu este decat un strigat de ajutor din partea Planetei? Oare chiar credeti ca se mai poate astfel la infinit, fara vreo interventie si indiciu mai dur care sa ne aminteasca sau sa ne invete ca este timpul sa ne schimbam atitudinea fata de viata din radacini si in totalitate?


Civilizatia noastra trebuie sa evolueze ca si fiinte spirituale catre un alt nivel vibrational si singurele lucruri care ne pot impiedica in aceasta evolutie sunt FRICA si IGNORANTA noastra, pentru activarea carora se si raspandesc coronite, crize, razboaie si alte tehnici si mecanisme pe care le foloseste sistemul pentru a ne incurca in acest proces.

De ce nu ai auzit de evolutia constiintei pana acum? Pentru ca sistemul de control se straduie sa stearga si sa distruga memoria genetica. Neofitii sunt obligati sa inceteze sa mai gandeasca pentru ei insisi si sa-si asume responsabilitatea pentru viata lor; pentru ca ei nu cumva sa-si dea seama ca adevaratii sefi si stapani aici sunt chiar ei insisi. Ei trebuie sa se afle mereu intr-o stare de stres, tensiune, frica de viitor, boli, crize si chiar frica fata de propria umbra. Lor trebuie sa li se ia cunostintele despre realitate si sa fie inlocuite aceste cunostinte cu lozinci, propagande, dogme, legi, constitutii si de asemenea, cu diferite religii si stiinte - care, in esenta, nu au nimic in comun cu starea de fapt prin prisma multidimensionala a lumii noastre.


Butaforii ale cunostintelor sunt induse si transmise inca din scoala, pe care esti obligat sa le inveti pe de rost si sa le repeti la bis continuu, programand dogme straine si false in realitatea ta proprie. Astfel, se face si conexiunea catre matricea informationala gresita a sursei lumii inconjuratoare si a locului omului in ea. De mici, oamenilor li se interzice sa se asculte pe ei insisi si propria intuitie. Se considera adevar doar ceea ce scriu „domnii inteligenti” in „cartile inteligente” si nicidecum ce spun simturile interioare, cunostintele interioare cu care suntem inzestrati fiecare, doar ca ne temem sa le accesam din frica de a fi luati in ras de altii. Aceasta cunoastere se afla in memoria genetica a fiecarei fiinte rationale si ne vorbeste despre faptul ca noi suntem creatorii a tot ceea ce se intampla cu noi.

Cunoasterea despre sine este destul de simpla – tu esti suflet, care traieste o experienta intr-un trup uman fizic, in aceasta lume fizica (pentru ca exista o multime de lumi diferite). Esti bucata din Divinitate si parte din Creator care porti responsabilitatea completa pentru propria viata si bunastare in oricare lume decizi sa o vizitezi si sa experimentezi. Subliniez – esti parte din INTREG, parte din Constiinta Cosmica Infinita - nu robul lui Dumnezeu si, cu siguranta, nu o oaie a turmei. Dar, in acelasi timp, ai tot dreptul de alegere si liber arbitru sa te consideri rob sau oaie, daca te simti mai confortabil astfel. Gandurile tale si culoarea lor emotionala formeaza si creeaza realitatea din jur, atrangand si hranind exact acele evenimente catre care ai atentia indreptata sau de care te temi.



Anume din acest motiv – FRICA a fost si va ramane, principalul instrument in sistemul de control. Cel care da drumul mecanismului de FRICA in campul comun in final culege roadele pe care le produc cei care se tem si de propria umbra, adica oamenii care au decis sa transfere responsabilitatea asupra propriei vieti catre stat, biserica, medicina sau pur si simplu catre soarta... in loc sa se maturizeze si sa influenteze propria bunastare si viata.
Toata aceasta isterie exagerata in jurul coronitei, razboaiele, crizele si alte cataclisme pot fi inceputul degradarii intregii Umanitati – DOAR DACA vom cadea in undita propagandei si a fricilor.


Sistemul functioneaza dupa principiul – Creeaza problema --> trezeste reactia --> ofera solutia. Acum, „ei” asteapta in mod activ REACTIA noastra. In legatura cu coronitele – „solutia ofertata” poate fi sub forma vaccinarii obligatorii in masa. In legatura cu crizele – solutiile propuse pot fi concedierile in masa si cipizarea somerilor. Asta nu trebuie permis sa se intample si noi putem sa parasim cu succes aceasta ramura a realitatii, daca vom respecta o singura regula simpla – sa nu ne lasam prada acestei isterii exagerate si sa nu permitem sa fim hrana realitatii induse de sistem. Daca noi vom continua sa „punem botul” si ne lasam infectati de „virusurile mentale” prin frica – isteria nu se va termina niciodata, ba chiar va continua sa creasca; o sa ni se tot serveasca virusuri, crize, se vor inchide granite, se vor limita libertati, se vor mari varstele de pensionare, se va mari nivelul de stres si de tensiune psihica. Daca noi aprobam ceea ce se intampla si nu manifestam propria realitate, atunci „domnii cu cravata” o vor stabili si manifesta in locul nostru.

In acelasi timp, nu are niciun sens sa te lupti deschis si direct cu sistemul, pentru ca el va folosi propria-ti energie pentru protectia si dezvoltarea lui. Singura cale de VINDECARE a realitatii este sa incetezi sa mai hranesti aceasta realitate cu atentia ta pasionala, cu fricile tale puternice. Sa-ti constientizezi natura ta divina si locul tau in aceasta lume si sa traiesti propria-ti viata. Cunoastere despre propria predestinare exista in fiecare dintre noi sub forma de intuitie, talente si bun simt.

Singurele lucruri care ne ingradesc fata de aceasta cunoastere sunt FRICA si IGNORANTA care ne-au fost induse de sistemul piramidal de control. Daca intelegi macar aproximativ CINE esti si CARE este predestinarea ta, daca simti placere in activitatea de care te ocupi, daca nu incalci liberul arbitru al nimanui, atunci esti automat protejat de orice „virusuri mentale” sau „crize gripale”. De asemenea, garantia bunastarii proprii este o atitudine neutra fata de lume si un psihic stabil. In aceste conditii vei incepe sa accesezi cunoasterea din interior, de acolo de unde ea a stat si a asteptat sa fii pregatit. Incepi sa te vindeci pe tine insuti si realitatea din jurul tau. De aceea, chiar acum inspira adanc si pune-ti intentia de a-ti lua atentia inapoi fata de evenimentele descrise si intra in starea de observator linistit si calm. Nu mai alimenta panica si traieste-ti propria viata. IUBESTE. CREEAZA. Si nu te lasa manipulat de provocarile tembelizorului.

O intreaga sursa de energie cosmica acum lucreaza sa ne ajute sa facem acest salt cuantic si trecerea mai lina – in rest depinde doar de noi. Saltul este inevitabil, dar pentru ca el sa se intample este nevoie intai de o masa critica care va porni reactia in lant. Exceptiile vor trezi pe foarte putini, cei foarte putini vor trezi pe putini, putinii pe cei multi, iar cei multi ii vor trezi pe TOTI!

Da, pentru a se impotrivi, sistemul de control a prevazut varfuri de criza, astfel incat sa distruga nu doar economia, ci impreuna cu ea si dispozitia generala a oamenilor. La pachet se mai folosesc toxine, 5G-uri, coronite, razboaie diverse etc... si toate astea, pentru ca DOAR FRICA emanata de milioane de oameni este in stare sa opreasca schimbarile amintite mai sus, schimbari fara de care omenirea ar putea fi aruncata in trecut. Acceseaza aceste informatii, refocuseaza-ti atentia iesind din frica si priveste catre inflorirea unei noi lumi.

Minte luminata si constiinta eliberata de frica iti doresc!

__ text tradus si adaptat de aici https://youtu.be/H6e9F5duC-4

You May Also Like

1 comments