CDC despre testele de Corona - "Agentul detectat poate sa nu fie cauza sigura a bolii"

by - joi, martie 26, 2020


Preluat si adaptat de la Jon Rappoport - No more fake news

CDC admite că testul de coronavirus este INVALID. 

Testul de diagnostic pe scara larga pentru coronavirus este insuficient, derutant, inutil si inselator.

Acest test, utilizat în toata lumea acolo unde este disponibil, se numește PCR (Polymerase Chain Reaction - reactie de polimerizare in lant).

Foto - Pixabay

Cu acest test se DIAGNOSTICHEAZA pacientii astfel: „Da, aveti virusul” „Nu, nu aveti virusul”.

Un cititor foarte atent a trimis un link catre un document al CDC despre test. CDC stabileste cum trebuie facut testul (RT-PCR) si ce inseamna (cum se interpreteaza) rezultatele.

Iată un paragraf din acest document al CDC despre interpretarea rezultatelor. Va sugerez sa il cititi de mai multe ori.

"Rezultatele pozitive [ale testului] pot indica o infectie activa cu 2019-nCoV, dar nu exclud infectia bacteriana sau co-infectia cu alte virusuri. AGENTUL DETECTAT POATE SA NU FIE CAUZA SIGURA A BOLII. Laboratoarele din Statele Unite si teritoriile sale trebuie sa raporteze toate rezultatele pozitive autoritatilor de sanatate publica corespunzatoare."

Voi trece peste contradictia flagranta din paragraful din documentul celor de la CDC si voi intra direct in subiect.

Fraza cheie din acest alineat este: „AGENTUL DETECTAT [CORONAVIRUSUL] POATE SA NU FIE CAUZA SIGURA A BOLII.

ZBANG.

CDC: „Da, vedeti, oameni buni, testul ar putea spune ca coronavirusul ar fi undeva in corpul cuiva, dar este posibil ca virusul [CORONAVIRUSUL] sa nu dea vreo boala...

La un anumit nivel, CDC admite ca TESTUL AR PUTEA FI FALS POZITIV, adica testul ar putea spune ca un pacient are coronavirus, dar in realitate acel pacient chiar sa nu aiba virusul.

Aceasta nu este o nota de subsol a unui raport obscur. Este chiar in paragraful de sus al capitolului despre semnificatia testului.

La un nivel si mai profund, CDC spune direct: DACA TESTUL INDICA PREZENTA UNUI CORONAVIRUS, ASTA NU INSEAMNA CA EL AR FI CAUZA BOLII.

Am subliniat deci ca testul este problematic chiar din punct de vedere oficial. In cel mai bun caz, s-ar putea sa arate ca ceea ce este considerat „virus” este prezent in corpul pacientului. Dar testul este incapabil sa determine in ce cantitate se multiplica acel „virus” in corpul pacientului.

De ce este atât de important? Pentru ca, pentru a incepe sa spunem ca un virus cauzeaza o boala la un om, ar trebui sa existe milioane si milioane de virusuri in corpul sau - iar testul PCR nu a dovedit niciodata, in lumea reala, asa ceva. 

Dimpotriva, exact cand se sustine ca omul ar fi bolnav si ar avea deci trilioane de virusuri active in corp, fix atunci NU se testeaza cu material genetic DIRECT de la omul bolnav pentru a detecta „virusul”, ci se ia doar o bucatica infima de ADN nespecific si se multiplica ARTIFICIAL prin metoda PCR (reactie de polimerizare in lant), declarand ca aceea este dovada virusului. De ce, babaieti, nu cumva pentru ca voi nu ati izolat niciodata virusul

Dar, daca cititi din nou citatul din documentul CDC, veti vedea ca CDC ordona laboratoarelor sa raporteze un rezultat pozitiv al testelor catre directiile de sanatate publica - unde va fi pus la socoteala ca si „caz de coronavirus” cu orice pret.

 
Multumim, CDC. Urmatoarea nava spatiala catre Uranus pleaca maine. Inghesuiti-va la bord si plecati acolo. Puteti efectua testele acolo dupa bunul vostru plac.

Acest link-aici va conduce la pagina CDC cu mai multe link-uri cu informatii despre Coronavirus. Derulati in jos pana ajungeti la linkul intitulatCDC 2019-NovelCoronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel Instructions forUse. 

Completare Feli:

In realitate, noi stim ca asa-zisele "virusuri" nu au fost niciodata demonstrate stiintific. Ca atare, testele nu au cum sa gaseasca nimic, nefiind standardizate cu "gold standard" in stiinta, nefiind calibrate si validate stiintific. La fel functioneaza si frauda cu testele de anticorpi, atentie!

Cititi si nu va temeti sa ganditi cu propriul cap! Sanatate si decizii informate va doresc!


You May Also Like

1 comments

  1. Mulțumesc, Felicia pt acest articol! Ai făcut lumină în mintea mea cu privire la virusuri. Mi-au fost util și link-ul cu izolarea virusurilor!

    RăspundețiȘtergere