Cum iesim din Matrix - Alejandro Jodorowski

by - vineri, octombrie 16, 2020

"Elita știa deja despre saltul cuantic, de aceea au eliberat acel lucru.

Nu vor să fim liberi și nu se pot abține.

Suntem puternici în dragoste și suntem subestimați, de aceea se grăbesc să lanseze oficial o nouă ordine mondială.

SALTUL CUANTIC A FOST REALIZAT DEJA.




Elitele întunecate sunt foarte speriate, știau că colectivul uman atinge o vibrație foarte înaltă, dar nu știau cât de departe și nici câte suflete trezite sunt acum.

Nu mai sunt ascunse, atacurile lor sunt directe și frontale, mai sunt cei care nu pot vedea, dar asta nu înseamnă că nu este real.

Atacurile vor crește, vor încerca prin toate mijloacele să nu se trezească oamenii, să facă într-un fel ca cei treji să nu poată comunica pentru a-i trezi pe alții și ca cei avansați să fie văzuți ca nebuni sau criminali.
Orice ar face elitele întunecate, saltul cuantic a avut loc deja, este de neoprit, omenirea deja consideră animalele ca fiind egale în drepturi, nu le mai exploatează ca înainte, deja respectă Mama Pământ, înțelege deja că nu există separare.

Sufletele care se întrupează vin deja ca profesori, nu ca să experimenteze, se întrupează pentru iubire.
Putem asista sau nu la schimbarea totala, tranzitia poate dura o saptamana sau 300 ani, dar este de neoprit.

Orice s-ar întâmpla în timpul tranziției, amintiți-vă că v-ați oferit voluntar să fiți aici și acum pe Pământ, sunteți șoferii schimbării, indiferent de situație, vedeți ce vedeți, aveți o responsabilitate.

Vi se cere un lucru, doar unul, să nu fiți mâncare pentru cei care au făcut "ferma" pe Pământ.
E tot ce trebuie să faceți, e atât de simplu, nu fiți mâncare.

Fiinta umană printre altele este unul dintre cele mai puternice generatoare de energie care există, suntem vortici, în funcție de polaritatea în care ne aliniem se creează o frecvență sau alta.
Aceste entități non-fizice se hrănesc cu frecvență negativă, le hrănim de milenii!!

Trezirea omenirii, ridicarea vibrației au înclinat vortexul colectiv spre stâlpul pozitiv, de aceea elitele atacă acum cu atâta înfometare, disperare, deoarece mor de foame.

Cu siguranță știați deja sau poate e prima dată când primiți acest mesaj, nu contează, întrebați-vă dacă rezonați, nu e nevoie să credeți nimic, e nevoie să stiți!!

Conectați-vă cu sufletul și priviți, dacă sufletul vă spune că e adevărat, nu mai pierdeți nicio secundă din existența voastră fiind hrana acelor entități.

Eliminați emoțiile de vibrație joasă: frica, ura, ranchiuna, invidia, viciile, alimentele care vin din suferința unei alte ființe, minciunile, ambiția, egoismul, tristețea, neîncrederea, toate acestea generează energie densă, joasă, hrană pentru ființele din întuneric.

Fiți conștienți de emoțiile voastre și schimbați-vă vibrația, puneți o muzică înălțătoare, cântați, dansați, respirați, aprindeți o tămâie, [difuzați uleiuri esențiale!], îmbrățișați-vă pisicile, câinele sau animalul familiei, faceți o plimbare în natură sau în parc, meditați, faceți exerciții fizice, faceți tot ce trebuie, dar imediat schimbați nivelul de energie, pentru că altfel serviți ca mâncare acelor entități care se hrănesc cu vibrațiile noastre joase!

Fiți mereu conștienți, stați fără frică, e tot ce vi se cere, nu hrăniți hoardele întunecate.

Hrăniți-vă sufletul cu tot ce vă ajută să vă ridicați!

Dacă vă obișnuiți să trăiți în frecvența iubirii, realitatea vă va ajuta fără efort, sunteți de neoprit, sunteți ființe puternice!

Nu vă temeți, eliberați-vă mintea din Matrix, concentrați-vă atenția asupra a ceea ce vreți, dar mai presus de toate, bucurați-vă, fiți fericiți, zâmbiți, cântați, dansați, iubiți. IUBITI!"

Preluat si adaptat, sursa originala: ALEJANDRO JODOROWSKI

You May Also Like

0 comments