Testul PCR pentru COVID-19 identifică doar ADN uman
Amandha Dawn Vollmer este Doctor în Medicină Naturopată a Colegiului canadian de Medicină Naturopată din Toronto și are licență în Biotehnologie agricolă. Ea a descoperit că testul pentru COVID-19 nu testează de fapt pentru COVID-19. Testul în sine este un test de reacție în lanț a polimerazei (PCR) care identifică particule de ADN.
Ea a descoperit că protocolul de testare PCR dezvoltat de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) pentru a detecta COVID-19 testează de fapt pentru Cromozomul 8, care este prezent la toți oamenii. Una dintre secvențele „primer” (secvența de start) din testul PCR pentru SARS-CoV-2, care este utilizat de OMS, se găsește în orice ADN uman. În esență, noi suntem „virusul”.
Testul COVID-19 se face folosind
reactivi pentru a extrage o probă de ARN. O enzimă numită transcriptază inversă
convertește ARN-ul într-o secvență complementară de ADN. ADN-ul (numit „primer”)
este reprodus (amplificat) de mai multe ori, astfel încât secvența de ADN căutată
să poată fi detectată. Cu cât sunt mai multe cicluri de replicare, cu atât este
mai probabil ca secvența vizată să fie detectată.
Uneori cromozomul 8 (alias „COVID-19)” este detectat, alteori nu este detectat prin testul PCR. Motivul pentru care nu este întotdeauna detectat este că proba de test PCR („primerul”) trebuie amplificată. Și dacă „primerul” nu este suficient amplificat, secvența de ADN nu va fi identificabilă. Aceasta este înșelătoria. Dacă se amplifică suficient de mult, ceea ce a fost identificat ca „virus COVID-19” (alias cromozomul 8) va fi întotdeauna detectat. Acel punct limită pentru ciclurile de amplificări determină un rezultat pozitiv sau negativ.
Acum știți de ce testul dă
80% rezultate fals-pozitive pentru COVID-19 și de ce atât de mulți oameni testați
pozitiv sunt descriși ca asimptomatici. Nu au niciun „COVID-19”. Au ceea ce are
toată lumea, cromozomul 8.
Cum funcționează escrocheria
Oricine poate fi declarat pozitiv
cu acest test PCR. Este nevoie doar să fie replicat (amplificat) ADN-ul din „primer”
iar și iar, până când se obține un rezultat pozitiv. Potrivit Centrului pentru
Medicină Bazată pe Dovezi, ”cu cât concentrația virală este mai mare, cu atât
sunt necesare mai puține cicluri de amplificare”. Pentru ca o persoană să iasă
pozitivă, contează doar cât de mult ADN din cromozomul 8 al subiectului testat
se găsește în eșantionul de „primer”, în ecuație cu numărul de cicluri de
multiplicare.
De fiecare dată când ADN-ul din probă este amplificat, acesta își dublează numărul de molecule. Dublarea este exponențială după fiecare ciclu de amplificare. Dar numărul de cicluri poate varia de la laborator la laborator. Probabilitatea ca testul să iasă pozitiv crește în funcție de numărul de cicluri. Ciclurile pentru un test COVID-19 variază de obicei de la 20 la 30 de cicluri, dar există teste cu 45 de cicluri, la care ABSOLUT TOATĂ LUMEA iese pozitivă. Numărul de cicluri este complet arbitrar.
Dacă este suficient material, atunci persoana va ieşi pozitivă în funcție de numărul de amplificări conform protocolului. Protocolul de testare care indică de câte ori este amplificat un „primer” este setat în mod arbitrar și poate fi resetat în mod arbitrar, în funcție de nevoile statului. Ce mai, criminalitate organizată!
Citiți de asemenea explicațiile biologului german Dr. Stefan Lanka: Coronița - O pandemie de teste nevalidate
2 comments
Ei, geneticienii virologiști, pretind că pot face multe. Din materialul genetic colectat din nazofaringe, geneticienii virologiști pretind că pot izola și purifica exact secvențele care aparțin unui anumit virus căutat de ei. Toate acestea sunt pretenții nedovedite pe care ei le ascund în spatele așa zisei autorități ştiințifice, în spatele consensului științific, în spatele limbajului de specialitate și în spatele minciunii cu laboratoarele de referință.
RăspundețiȘtergereMulțumesc frumos
RăspundețiȘtergere