Institutul de Sanatate Publica din Italia - Doar DOUA decese de "Covid"

by - marți, martie 17, 2020

După cum se știe, guvernul Italiei a închis întreaga țară, cu cei 60 de milioane de oameni. Deci câți italieni au murit din cauza COV? Chiar și după standardele testelor inutile și înșelătoare? 

Sunteți gata?

Institutul Superior de Sănătate din Italia, în acest moment: Poate două decese au fost de la COV

Poate.

Încercați să procesați asta.

Baftă.

Se pare că președintele Institutului Superior italian e un om inteligent. El înțelege că persoanele care au deja alte condiții grave de sănătate, care nu au nicio legătură cu "COV", pot să moară și chiar mor din cauza celorlalte afecțiuni, indiferent de faptul că au fost pozitivi (la teste inutile) pentru "COV". 

Tipul pricepe. Îi prezic un viitor grozav. Dacă continuă să vorbească liber, s-ar putea să devină curând hrană pt. buruieni într-o pădure. Sau s-ar putea să fie diagnosticat brusc cu virusul și să se regăsească izolat.

DOAR 2 DECESE

Strângeți din dinți și deschideți acest anunț de la Roma, 13 martie 2020, Agenzia Nova: 

Coronavirus: ISS [Institutul Național de Sănătate italian]: în Italia există doar două decese constatate până acum din cauza Covid-19


Institutul Superior de Sanatate din Italia: "Doar DOI morti din cauza COV"

Este posibil ca doar două persoane să fi murit din cauza coronavirusului în Italia care nu au prezentat și alte patologii. Aceasta rezultă din fișele medicale examinate până acum de Institutul Superior de Sănătate, potrivit celor raportate de președintele Institutului [Istituto Superiore di Sanità (ISS), Institutul Național al Sănătății din Italia], Silvio Brusaferro, la conferința de presă susținută astăzi la Protecția Civilă din Roma. 'Pacienții decedați testați pozitiv aveau între 80-80,3 de ani... Majoritatea aveau boli cronice. Doar două persoane nu aveau alte boli [non-COV]', dar chiar și în aceste două cazuri, examinarea dosarelor nu este încheiată și, prin urmare, pot apărea cauze de deces diferite de Covid-19. Președintele ISS a precizat că „până acum doar în jur de o sută de documente medicale” provin din spitale din toată Italia.”

„… În prezent, autoritățile nu sunt în măsură să deosebească între cei care au murit din cauza virusului de cei care, pe de altă parte, sunt comunicați zilnic publicului, dar care aveau în mare parte alte boli grave și care, prin urmare, nu ar fi murit din cauza Covid-19. Ca răspuns la o întrebare de la „Agenzia Nova”, Brusaferro nu a putut să indice numărul exact de decese prin coronavirus. Cu toate acestea, profesorul a clarificat că, potrivit datelor analizate, marea majoritate a victimelor „au avut patologii grave [non-COV] și, în unele cazuri, debutul unei infecții a tractului respirator poate duce mai ușor la moarte.” Pentru a clarifica acest punct și a furniza date reale, „pe măsură ce dobândim datele, vom merge mai departe. Cu toate acestea, persoanele cu cel mai mare risc sunt cele fragile, care au deja boli multiple”.

Traducere în limbaj non-medical: oamenii care mor în Italia au alte boli "normale" foarte grave, care nu au nicio legătură cu COV, și este evident că ar fi putut muri, și probabil au murit, din cauza celorlalte boli. Cu toate acestea, noi blocăm întreaga țară.

Deci, pentru acei oameni care se străduiesc să găsească un motiv pentru „tragedia” care a cuprins Italia - o fi karma pentru Roma antică care a încercat să cucerească jumătate de lume; o fi fantoma lui Martin Luther care vine cu răzbunarea împotriva Vaticanului; o fi vreun "virus" care a venit călare pe un mic meteor și s-a prăbușit la porțile Milanului; o fi răzbunarea chineză împotriva lui Marco Polo pentru că le-a furat chinezilor conceptul de spaghetti... 

Luați o pauză, relaxați-vă, faceți-vă o porție de paste, intrați pe YouTube și, deoarece toate stadioanele sunt goale, urmăriți un meci de fotbal din 1979 în reluare :-)

PS: Pentru cei care cred că acest șef al Institutului Italian de Sănătate minte, opriți-vă și gândiți. Minte el cu date care contrazic în mod esențial tot ceea ce face guvernul italian cu blocajele și carantinele din toată Italia? Ar fi ca și cum directorul CDC ar anunța: „Există nouă decese în SUA, credem că ar fi putut fi cauzate de COV, ba chiar nu suntem siguri, pentru că vedeți, cei nouă erau persoane în vârstă care abia se puteau ridica din pat cu mult înainte de apariția COV. Aveau o boală pulmonară extrem de gravă care NU ERA CAUZATA, repet, NU ERA CAUZATA de COV ... dar oricum, stați toți în casă, lucrați de acasă, nu mai atingeți nicio altă ființă umană, urmăriți site-ul nostru pentru oferte de chilipir la hârtie igienică și, ah da, nu uitați să faceți și vaccinul antigripal normal, asta dacă intrați într-un costum de protecție și alergați la mai apropiată farmacie, unde funcționarii cu injecțiile așteaptă ...”

Sursa originala (preluat si completat de mine):

You May Also Like

0 comments