Coronita - Virusurile: o noua perspectiva (Jon Rappoport)

by - luni, martie 09, 2020

Dați-ne masele de oameni îngrămădite, dornice să fie vaccinate. Vom găsi un virus și spunem că trebuie produs un vaccin.



Un studiu de cercetare sugerează că pe Pământ ar exista 320.000 de "virusuri" care infectează mamiferele.

Aceasta înseamnă: tipuri/tulpini de virusuri. Pentru fiecare tip, ai putea spune că există cel puțin miliarde de virusuri individuale. Deci noi ar trebui să fim morți cu toții. De mult. Dar nu suntem.

În primul rând, ar fi ceea ce medicina alopată numește chiar ea virusuri endogene. Pesemne ele locuiesc în corpul uman și se uită la televizor și stau cuminți și nu provoacă boli. La teste sofisticate, ele pot apărea, iar cercetătorii vor presupune greșit că ar fi vătămătoare. 

De fapt, în realitate aceste structuri nici nu sunt virusuri, ci doar particule celulare care nu fac nimic dăunător.

Apoi ar exista așa-zisele virusuri exogene. Ele ar veni din exterior, ar intra în corp și ar căuta celule în care să se poată instala ca să se înmulțească. Așa-zisul "sistem imunitar" le-ar observa și fie le ignoră ca pe ceva banal, fie trece la apărare pentru a le învinge. Aceste structuri numite greșit "virusuri" pot apărea și ele la teste sofisticate. Cercetătorii tind să creadă (în mod fals) că simpla prezență a ceea ce ei cred că ar fi "virusuri" semnalează probleme (boli).

Aceasta este o greșeală masivă. Așa-numita "infecție virală", dacă ar însemna ceva, ar trebui să însemne mult mai mult decât simpla prezență. Câteva particule de "virus" care apar la un test nu spun nimic despre boala reală. Ar trebui să existe milioane și milioane de virusuri care să se înmulțească activ în organism, în toate fluidele corporale, pentru a provoca boli. Și chiar și atunci, un organism sănătos și puternic ar putea distruge în cele din urmă aceste structuri minuscule.

Apoi, cică or mai fi cine știe câte alte virusuri acolo, care nu trăiesc sau nu intră niciodată în corpul uman. Ele cântă muzică sau joacă versiunea lor de baseball sau găsesc locuințe calde la vaci sau oi.

Acum ajungem la speculații de tip „dar dacă”. Dar dacă virusurile periculoase zboară de pe planete îndepărtate? Dar dacă se combină în peșteri și apoi se strecoară în corpurile alpiniștilor? Dar dacă laboratoarele de război biologic gătesc versiuni modificate ale mai multor virusuri care vor ucide milioane de oameni? PUTEȚI SĂ DOVEDIȚI CĂ NU ESTE ASA?

Nu, nu pot, așa cum nu pot demonstra că un șarpe alb-violet din Centura Orion nu construiește un radio.

Dar pot spune altceva. A face cercetări cu privire la "armele biologice" nu este egal cu a trage concluzii reale asupra lor. Presupunând că acești oameni de știință dezvoltă de fapt arme biologice care funcționează ... ei bine, într-un articol recent intitulat „Oameni care mor EGAL coronavirus?”, am postat mai multe avertismente despre epidemiile "virale" din trecut: SARS cică a fost armă biologică. La fel a fost și Zika. La fel ar fi fost gripa porcină. La fel a fost și Ebola. Și totuși ... aceste epidemii au fost fraude, păcăleli.

Dar oamenii care emiteau atunci acele avertismente grave nu se sinchisesc că previziunile lor nu s-au concretizat niciodată. Nu le pasă. De fiecare dată când o agenție de sănătate publică anunță o nouă epidemie, ei vin cu avertismente noi. [Remember Streinu-Cercel care avertiza că vor fi zeci de mii de cadavre pe străzile României la gripa aviară sau la cea porcină!]

În actuala „epopee a coronavirusului”, există o nouă caracteristică pe care profeții apocalipsei o pot exploata: după ce totul se va fi terminat, ei vor putea spune: „Ei bine, de fapt peste două milioane de oameni din China au murit de la virus, dar guvernul chinez mușamalizează totul. Chiar a fost o armă biologică. ACUM DOVEDESTE TU CĂ NU A FOST.

Ar trebui să menționez și o altă categorie de virus. Am detaliat-o în articole anterioare. Este vorba de virusul care nu există deloc. Este o frumusețe... Cercetătorii efectuează diferite proceduri menite să-l detecteze, dar acești oameni de știință inventează ei MARKERI despre care afirmă că ar fi dovezi indirecte ale unui virus pe care nu îl pot identifica direct. Din astfel de proceduri imbecile se creează o întreagă poveste și legendă despre virusul pe care nu l-au găsit niciodată. Profesioniștii pot raporta chiar că fix acest tip de virus niciodată descoperit provoacă o epidemie globală. Este o minune, ce mai...

Aceștia ar putea continua să dezvolte un vaccin împotriva virusului niciodată detectat. Un vaccin toxic. Sau pot spune: „Toate eforturile noastre de a produce un vaccin eficient împotriva virusului X au fost până acum în van.” În traducere: „Cum am putea face un vaccin împotriva unui virus pe care nu l-am găsit niciodată?

Hei, așteptați puțin. În cele din urmă, vor descoperi ei o cale.

După, mhmh, sintetizarea unei gene dintr-un exemplar al amprentei neuro-electrice a umbrei virusului recalcitrant ascuns în peșteră, am reușit să injectăm gena unor voluntari și să reducem prezența markerului indirect CR65-35 cu 27,243 la sută. Suntem siguri că un vaccin derivat din această genă se va dovedi eficient în 74,2657843265 la sută dintre indivizii sănătoși. Dacă se îmbolnăvesc, nu dați vina pe noi. Dați vina pe virus. Noi categoric o vom face.



Recomand si articolele mele despre procesul pojarului:

You May Also Like

3 comments

  1. Felicitări pt articol, Felicia! M-ai luminat cum stă treaba cu această nouă epidemie mediatică.

    RăspundețiȘtergere
  2. Simțeam ca-i o făcătură toată pandemia asta mass media. Acum m-am convins. Îți mulțumesc și sunt recunoscator. Bravo!

    RăspundețiȘtergere